Over Iberico

Een jong team van denkers en doeners

Waar staan wij voor?

Wij willen onze klanten een warm onderbuikgevoel geven. Door onze intuïtieve en simpele dashboards zijn de doorgaans gecompliceerde gegevens in één oogopslag helder.  

 

Relaties

Iberico heeft als missie om de wereld wat mooier achter te laten dan dat we hem in eerste instantie aantroffen. De voltooiing daarvan start met het aangaan van warme klantrelaties. Wij zoeken naar een wederzijdse verbinding waarbij de betrokken partijen elkaar versterken. Bedrijven met een visie, die voorop lopen of juist bang zijn om achter te raken zijn bij ons aan het juiste adres.

Iberico Relatie
Iberico Techniek

Techniek

Rapportages draaien uit verschillende systemen is verleden tijd. Wij koppelen al je data, programmeren de code en laten dit gevisualiseerd zien in één dashboard.

Iberico Techniek

Inhoud

Wij zijn IT’ers met een open, menselijk en resultaatgericht karakter. Die kenmerken zijn voor ons de gouden combinatie om in korte tijd de bedrijfsvoering van onze klanten te begrijpen. Om deze vervolgens om te zetten in overzichtelijke dashboards.

 

Iberico Inhoud
Iberico Draagvlak

Draagvlak

Dashboards implementeren binnen een organisatie? Dat vraagt naast programmeringskennis ook om people skills. Het inpassen van een dashboard roept mogelijk weerstand op vanwege het veranderlijke karakter. Dat neemt Iberico weg door zorg te dragen voor het transformatie- en teamproces.

Iberico Draagvlak

Waarom kiezen voor Iberico?

Een dashboard van Iberico zorgt voor drukverlaging en resultaatverhoging. Klanten werken met ons samen vanwege onze intuïtief ingerichte dashboards, bedrijfsinhoudelijke communicatie en focus op resultaat en werkgeluk.

Partners

Stefan Breedt Iberico

Stefan Breedt

Operationeel Directeur

Bewust, dedicated en samenwerkingsgericht. Stefan ziet het grotere plaatje en faciliteert de middelen om gestelde doelen te behalen.

Jasper Eggink Iberico

Jasper Eggink

Sales Directeur

Scherp en intuïtief, geen database of softwareprogramma is veilig bij Jasper. Binnen een mum van tijd weet hij de gebaande paden van elke organisatie te bewandelen.

Leroy Naarden Iberico

Leroy Naarden

Financieel Directeur

Integer, wetenschappelijk en zelfs speels, Leroy transformeert bedrijven door personen, IT en visie op één lijn te brengen.

Onze ervaring

Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in het ontwikkelen van dashboards, software, datawetenschap, persoonlijke en organisatieontwikkelingen. Daardoor weten wij hoe je een bedrijf naar een volgend niveau brengt met inzet van technologie en de juiste mensen. Iberico begrijpt dat als geen ander.

Contact ons

Hoofdkantoor

Rechtzaad 15
4703 RC
Roosendaal
085-4011139

 

Kantoor

Albert Cuypsingel 268
3311 HK
Dordrecht

Iberico Intelligent Business Transformation